El passat 1 de juny es va celebrar una nova edició del Benvinguts a Pagès. Com alguns de vosaltres sabeu, es tracta d’una iniciativa que vol acostar les explotacions catalanes del sector primari a totes aquelles persones interessades a conèixer l’origen dels productes de casa nostra.

No podem estar més contents, enguany la jornada ha tornat a batre rècords, superant els 50.000 visitants, xifra que dobla la de la passada edició. Han estat més de 200 explotacions agrícoles, ramaderes, pesqueres i granges les que han fet possible la denominada “festa de la pagesia” a través de visites guiades gratuïtes per a tota mena de públics.

Cap a Mar hi ha participat per quarta vegada consecutiva, consolidant-se així l’interès pel món de la pesca a Barcelona. Com és habitual, els visitants que es van desplaçar fins al moll del rellotge van poder gaudir d’un tastet de la nostra ruta pel moll, veient les barques, el pati de xarxes, el rellotge i altres espais característics. Ens agradaria molt que tots aquells que van venir tornessin en un dia feiner per tal que veiessin l’ambient habitual de l’espai, amb l’arribada dels vaixells carregats de peix i la tradicional subhasta a la llotja. No hi ha una imatge més autèntica en tota la ciutat!

Per altra banda, els integrants de Cap a Mar i el fotògraf David Tarrasón vam poder explicar el projecte de recuperació de la memòria dels pescadors de la Barceloneta que estem duent a terme a través de fotografies, retrats i entrevistes. Ben aviat en tindreu novetats!

Per últim i no menys important, ja tenim guanyador del sorteig del tastet de peix. Aquesta és Cristina Miralles. Ens posarem en contacte amb ella per fer l’entrega del premi.

Posts relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *