A Cap a Mar estem molt contents perquè el cap de setmana del 9 i 10 de juny va tornar a casa nostra la iniciativa Benvinguts a Pagès, que dona a coneixer diferents explotacions del sector primari de casa nostra. Per tercer any consecutiu, vam poder mostrar com és el moll del rellotge i la feina que hi fem diàriament a tothom que va venir i tenia curiositat per conèixer-lo.

Vam poder aprendre com funciona la llotja, quins tipus de pesca i vaixells hi ha o com son les xarxes, entre altres. Tant els més petits com els grans s’ho van passar d’allò més bé!

Benvinguts a pagès és un cap de setmana en el que explotacions de tot Catalunya obriran les portes de casa seva per ensenyar-nos els seus camps, els seus ramats, les seves barques i els seus obradors.

És una oportunitat única per redescobrir el lloc on neix tot allò que mengem i conèixer de prop les persones que es cuiden de produir els aliments que ens arriben a casa.

Es gaudeix d’explotacions agràries visitables, de pescadors que ens ensenyen les seves barques, es degusten menús Benvinguts a Pagès i menús Setmana Bio als restaurants, els allotjaments ens ofereixen ofertes especials i arrodonim el conjunt amb un munt d’activitats complementàries per a tota la família.

La guanyadora de la cistella de peix de la Platjeta de l’edició del Benvinguts a Pagès 2018 és Eva Aumedes.

Posts relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *