Regala un dia de pesca en vaixell a Barcelona!

Cansat de regalar sempre les mateixes coses? Busques una activitat diferent que pugui sorprendre algú especial?
Tant si és un aniversari, una data especial o senzillament et ve de gust, Cap a Mar té per a tu el regal perfecte: una excursió de pesca en vaixell sortint des del Moll de la Barceloneta.

exposició cap a mar

Què vol dir regalar un dia de pesca?

Regalar una excursió de pesca amb Cap a Mar no és un regal qualsevol. No som una empresa d’entreteniment, som una família de pescadors a la que et convidem a formar-ne part per un dia.

  • Les primeres llums. La vostra jornada començarà sortint del moll de la Barceloneta a bord d’un dels vaixells de la nostra família.
  • La navegació. Seguirem la nostra navegació fins a arribar als caladors del Garraf, on veurem sortir de les xarxes tota mena de peixos.
  • El dinar. Al migdia, després de la captura, tindrem un àpat mariner fet a base de peix acabat de pescar. Més fresc impossible!
  • Les curiositats. De camí al moll, el patró del vaixell us explicarà des del pont de comandament com s’ho fan per saber on hi ha peix.
  • La subhasta. Un cop al moll veurem la subhasta a la llotja i la resta d’espais que fan possible l’activitat pesquera.

Regalar un dia de pesca en vaixell, una experiència única

Aquesta excursió de pesca és…

Per als amants del mar i la naturalesa. Estareu en contacte directe amb el medi marí i la seva fauna, sentint la brisa i l’olor salada del mar.

El descobriment d’un món. Coneixereu el món de la pesca: com són els vaixells, quines tècniques de pesca fem servir, quines són les diferents tasques a bord…

Un plaer gastronòmic. Menjareu un àpat tradicional mariner amb peix acabat de sortir del mar. Un arròs amb gambes? Uns fideus amb calamars? El mar dirà!

Unes vistes espectaculars. Veureu la sortida del sol des del vaixell i descobrirem una perspectiva diferent de la costa i la ciutat de Barcelona.

Una aventura assegurada. Experimentareu el neguit i l’emoció de descobrir què ens porten les xarxes. Serà una bona captura? Us sentireu com uns autèntics mariners.

Suport a la cultura marinera i a la tradició. A través d’aquesta activitat, contribuïu a la preservació d’un ofici tradicional i d’una cultura molt arrelada a casa nostra.

Un regal diferent i original. Regala una experiència vivencial que recordaràs tota la vida.

Però NO és…

Una activitat per a tots els públics. Si busques seure al sol i que et portin a passejar aquesta activitat no és per tu. Aprendre l’ofici i veure la ciutat des d’una nova perspectiva és el que t’oferim.

Una excursió estàndard. Defugim de la venda d’experiències enllaunades, cada dia de pesca es únic i diferent. Com el mar en si mateix.

Una sortida de pesca esportiva. Si el que vols és un vaixell que et porti a pescar amb els amics, amb canya, no som qui et podem ajudar. Es tracta d’una sortida didàctica on conèixer l’ofici de la pesca artesanal i la seva duresa i autenticitat

Les nostres sortides

Vine a gaudir d’una jornada de pesca en primera persona. Som una família de pescadors de la Barceloneta que estarem encantats de fer possible aquesta aventura per a vosaltres.

Animeu-vos a regalar una experiència de pesca en vaixell amb Cap a Mar! Serà inoblidable!