A Cap a Mar ens agrada que tingueu al vostre abast tota la informació sobre les nostres activitats i valors. Volem compartir amb vosaltres que vetllem per localitzar empreses externes o col·laboradors interns de cara a dur a terme actuacions que segeuixin els nostres valors: equipaments no saturats, sistemes de restricció d’accés turístic, informació turística, foment del coneixement de la cultura local com ara les activitats tradicionals i innovadores de la Barceloneta (Confraria de Pescadors, Centre de Platja, ICM, Ccentre Civic de la Barceloneta, Anel.lides, La Guingueta, Festa de la Primavera, Dia dels Mars i Oceans, Slow foods mercats, Restaurantes Sostenibles, Rescue Dinner, Barceloneta Proa a Mar, Follow the Folk, Authenticies, etc.)

En les nostres activitats:

– Donem  a conèixer al públic visitant l’agenda d’activitats culturals de la ciutat i promoure l’ús i la visita dels equipaments de la Barceloneta, prioritzant l’agenda d’activitats i els projectes temporals que es valorin com a propicis des del territori.

– Potenciem  activament els usos quotidians i els esdeveniments comunitaris i plurals, apostant pel gaudi de diversos públics i defugint dels usos monofuncionals.

– Potenciem els atractius que augmentin el valor compartit, que encaixin amb els criteris de responsabilitat, que no posin en perill l’ús social del territori per part d’altres persones usuàries i que respectin els criteris ambientals.

– Potenciem la  informació sobre rutes, recursos turístics visitables de tipus cultural i/o natural, producció artesanal, gastronomia local i altres atractius que es considerin sostenibles per la destinació.

– Incloem  aspectes ecològics, criteris de conservació del patrimoni i natura i bones pràctiques.

– Incloem  costums de la zona (idiomes, tradicions, horaris…), comerços, gastronomia i artesania locals.

– Potenciem els atractius que siguin accessibles en transport públic i amb unes infraestructures d’accés idònies per visitar-los.

– Millorem i eixamplem l’espectre de la imatge projectada més enllà de les icones turístiques a fi d’induir visites a llocs no congestionats, més enllà del terme municipal, incorporant els atractius i els recursos de l’entorn de Barcelona com a propis de la destinació.

ACCESSIBILITAT AMB TRANSPORT PÚBLIC

A Cap a Mar ens agrada moure’ns amb transports sostenibles, en bicicleta o en transport públic, per això us proposem el mateix. Us ho posem fácil:

METRO: Arribeu a la parada de metro Barceloneta i camineu pel passeig Joan de Borbó fins al carrer Escar. Al final del carrer trobareu la caseta de la Policia Portuària que és la porta del moll.

BICING: Plaça del Mar, 72, 08003 Barcelona

AUTOBUSOS: v15, v19, 47, 59, D20, N26, N28.

PAUTES PER AL VISITANT

RESIDUS

– Gestiona els teus residus correctament a les papereres específiques, i si no n’hi ha, emporta’t els residus a casa o a l’establiment on estiguis pernoctant.

PESCA

La nostra ciutat es dedica a la pesca. Durant la teva visita:

– No us acosteu a la maquinària pesada ni als camions.

– No trepitgeu superfícies mullades i, en cas d’haver-ho de fer, mireu de no relliscar.

– Si porteu gossos, lligueu-los.

PAUTES DE CONDUCTA A ESPAIS PÚBLICS

Cada lloc té les seves pautes socials pròpies que cal respectar

– Si estàs en un espai públic fent una visita, vesteix adequadament. A casa nostra és norma d’educació portar posades les samarretes o camises durant els esdeveniments.

– Protegeix-te del sol (barrets, crema) i del fred (guants, jaqueta). 

PROTECCIÓ DEL PATRIMONI

No malbaratis el patrimoni natural o històric en les teves visites.

– No t’emportis mai cap objecte cultural, geològic o animal. El patrimoni és de tots, i el deure de conservar-lo, també. 

RESPECTA ALS PESCADORS

– Els pescadors arriben de pescar després d’un dia dur de feina a la mar, respectem-los. 

– No fem fotos sense preguntar.

– No entorpim les seves tasques. 

Related Posts

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *