Last minute – Vine a conèixer el moll amb un amic, la teva parella o la teva família

18,00 IVA incl.

Valorat 5.00 sobre 5 basat en 1 puntuació de client
(0pinió de client)

Pròxima ruta: divendres, 17 de juny de 2022 a les 16 h

Us agradaria descobrir el món dels pescadors de la Barceloneta?

Veniu al Moll del Rellotge i acompanyeu-nos en la nostra ruta. Coneixereu a través d’un autèntic pescador com és la feina tradicional que fan i com són les seves tasques diàries. Tradició i ofici recorrent els diferents espais del moll dels pescadors.
La zona d’amarratge dels vaixells, la llotja, la torre del rellotge… Racons desconeguts de la ciutat amb un encant especial.

 

Acabarem la nostra visita amb encant, degustant una copa de cava al pati de xarxes, on gaudirem de la conversa amb els pescadors i d’una vista de Barcelona des d’una perspectiva marinera.

 • De 16h a 18h.
 • Es pot personalitzar a partir de 4 participants.
 • L’activitat es pot fer en català, castellà, anglès, italià, francès i portuguès.
 • Activitat per a totes les edats.

30 €/per persona

La compra o reserva de l’activitat implica l’acceptació de les normes en relació a la circulació i/o activitat laboral a les instal·lacions portuàries.
Llegir la normativa

Hi ha activitat
Hi ha activitat
Consulteu-nos
DDDDDDD
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
Si us plau, especifiqueu un idioma per a l'activitat...
Si us plau, especifiqueu una data correcta...

MÉS INFORMACIÓ

Espais que es podran visitar:

 • Torre del Rellotge. Erigida el 1772, va fer de far del port fins a principis del segle XX, quan va perdre la seva funció original a causa del creixement del port. A banda del far, el moll allotjava el despatx de passaports, el control sanitari i la comandància de marina. Al 1904 se li va afegir el seu característic rellotge de quatre cares, donant-li l’aspecte que conserva actualment. És un edifici del municipi de Barcelona protegit com a bé cultural d’interès local. És també un dels punts que el científic Pierre F. Mechain va fer servir per prendre mides que van donar lloc al sistema mètric decimal.
 • Zona d’amarratge dels vaixells. Descobrirem les dues principals tècniques de pesca que es practiquen al nostre moll: l’arrossegament i l’encerclament. Coneixerem el seu funcionament i quin tipus de peix es captura en cada cas.
 • Pati de xarxes. És la zona on s’estenen les xarxes per tal de sargir-les, és a dir, cosir els forats que s’han produït fruit de l’activitat pesquera. És una tasca que tradicionalment realitzaven les dones dels pescadors i que actualment se segueix fent a mà.
 • Llotja. És l’espai on diàriament se subhasta el peix que arriba al moll. Poden accedir-hi els distribuïdors de peix i els armadors dels vaixells. Contràriament a la majoria de subhastes, aquesta és a la baixa.
 • Barraques dels pescadors. Els pescadors guarden les seves eines en petites barraques. En elles hi trobarem fil i agulla per sargir les xarxes, cubetes per deixar-hi el peix, armilles salvavides, botes d’aigua i molts altres utensilis d’ús diari.

Descarrega PDF
Condicions de la reserva

Localització de l'activitat

1 ressenya per Last minute – Vine a conèixer el moll amb un amic, la teva parella o la teva família

 1. Puntuat amb 5 de 5

  Cristina ha sido muy amable y se ve que sabe muy bien cómo funciona la industria y la vida de los pescadores, nos explicó todo con mucho detalle y respondió a todas nuestras dudas. Fue una experiencia muy agradable e interesante. Son espacios que sin duda valen la pena conocer y proteger para mantener siempre viva la tradición de la pesca artesanal en Barcelona. Gracias Cristina!.

  • Muchas gracias Valentina. Tu comentario es muy importante para nosotras. Un saludo desde el muelle de pescadores!

Afegir opinió

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Blog