Conscients de la importància de mantenir un desenvolupament turístic sostenible, i assumits els principis i objectius adoptats específicament a la Cimera Mundial sobre el Desenvolupament Sostenible 2015, la COP 21 i la Carta Mundial de Turisme Sostenible +20, Cap a Mar es compromet a dur a terme una gestió sostenible de les seves activitats, mitjançant l’adopció de compromisos orientats a prevenir, eliminar o reduir l’impacte de les nostres instal·lacions i activitats, tant internes com externes, així com optimitzar la sostenibilitat de l’establiment millorant el seu comportament amb l’entorn.

En aquest mateix sentit, la nostra entitat ha adoptat la següent Política de Turisme Responsable, mitjançant la qual es compromet a complir els requisits establerts en la distinció Biosphere Committed Entity, que inclou, entre altres coses, els requeriments legals que regulen els efectes generals a l’activitat turística.

Així mateix, ens comprometem a motivar i formar al nostre personal i col·laboradors amb accions formatives i de conscienciació sobre els principis del Turisme Responsable, a promoure les bones pràctiques mediambientals en l’entorn i a participar en activitats externes, i a informar tant interna com externament dels avenços i actuacions mediambientals de l’empresa.

Un dels nostres objectius principals és perfeccionar la gestió sostenible, assumint els compromisos de millora continua en tots els àmbits de la sostenibilitat: social, econòmic i ambiental, així com en la satisfacció del client.

És per aquest motiu que s’ampliaran els projectes d’àmbit social en el desenvolupament de la nostra activitat, que principalment es centra en la conservació i preservació del medi marí. Com també en la sensibilització de les problemàtiques marines actuals.

Aquest Política de Turisme Responsable s’actualitzarà sempre que les circumstàncies ho requereixin, adoptant i publicant en els dos casos nous objectius de sostenibilitat.

23/01/2023

 

  

Posts relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *