Qui som?


Cap a Mar és una organització nascuda en una família de pescadors de la Barceloneta, i com a hereus d’aquesta tradició, volem conservar i donar a conèixer el patrimoni cultural del nostre ofici, sovint oblidat a la nostra ciutat. Reivindiquem el nostre origen, l’emblemàtic barri mariner mediterrani de la Barceloneta, i volem contribuir a que els ciutadans el sentin com a seu i el coneguin pels seus valors i no pas pels seus conflictes.

Duem a terme tot tipus d’activitats que promouen la difusió dels valors, coneixements centenaris dels pescadors i les seves vivències, fent partíceps de totes les experiències els seus vertaders protagonistes, els propis mariners.

Amb ànim d’arribar a tota mena de públics, ens adaptem a les necessitats de cada grup de persones, sense oblidar els nens.

La nostra missió

Cap a Mar aposta per un model de turisme diferent del que en els darrers anys hem pogut veure al nostre barri. L’enriquiment personal i satisfacció dels nostres clients en descobrir en primera persona tots els secrets de la vida al mar ens avalen. Les nostres activitats estan pensades per oferir una experiència de qualitat que vetlli per la sostenibilitat en tot moment. A més a més de dur pràctiques específiques en aquest sentit, ens encarreguem de transmetre als nostres visitants els beneficis d’un turisme sostenible per a la ciutat: la conservació del nostre entorn natural és de vital importància per a la supervivència d’activitats mil·lenàries com la pesca.

Per fortuna, el model que nosaltres proposem, on predomina la qualitat de l’experiència i es promou la descentralització dels productes turístics, va guanyant terreny. Creiem fermament que és interessant conèixer altres aspectes d’una ciutat, com ara les seves tradicions i els seus barris, i sens dubte ajuda a mantenir viva la cultura popular.

És per aquest motiu que, a més a més d’oferir activitats vivencials sostenibles, a Cap a Mar es proporciona tota una sèrie d’informació útil per al turista, promovent visites i negocis de proximitat i qualitat que habitualment no entren a les rutes del turisme massiu.

La nostra visió

Cap a Mar volem ser una referència reconeguda en el sector turístic pesquer a la ciutat de Barcelona, avançant cap a una societat respectuosa amb el medi ambient i un turisme sostenible, en la que totes les persones puguin gaudir de la pesca amb el màxim de coneixement.

Valors que es promouen

Respecte

Sentit crític

Transparència

Inclusió

Turisme responsable

Noves tecnologies

Posts relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *