QUI SOM

Cap a Mar és una organització nascuda en una família de pescadors de la Barceloneta, i com a hereus d’aquesta tradició, volem conservar i donar a conèixer el patrimoni cultural del nostre ofici, sovint oblidat a la nostra ciutat. Reivindiquem el nostre origen, l’emblemàtic barri mariner mediterrani de la Barceloneta, i volem contribuir a que els ciutadans el sentin com a seu i el coneguin pels seus valors i no pas pels seus conflictes.

Duem a terme tot tipus d’activitats que promouen la difusió dels valors, coneixements centenaris dels pescadors i les seves vivències, fent partíceps de totes les experiències els seus vertaders protagonistes, els propis mariners.

Amb ànim d’arribar a tota mena de públics, ens adaptem a les necessitats de cada grup de persones, sense oblidar els nens.

Per a nosaltres és de vital importància el respecte al nostre mitjà de vida, el mar, i per això volem contribuir a conscienciar tots els visitants sobre la necessitat de cuidar el medi ambient. En línia amb aquests objectius, Cap a Mar forma part de Barcelona+Sostenible, una xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. La xarxa està formada per entitats ciutadanes, organitzacions empresarials i comercials, centres educatius, universitats, col·legis professionals, sindicats i administracions.

Som #DestinacióBCNBiosphere

Amb l’objectiu que la ciutadania i les persones visitants gaudeixin de Barcelona i del seu entorn d’una manera equilibrada i respectuosa, des de l’Ajuntament de Barcelona i la Diputació de Barcelona es promou un turisme responsable basat en la sostenibilitat econòmica, social, ambiental i cultural mitjançant la distinció Biosphere. Més de 1.000 empreses ja formem part del Compromís per a la Sostenibilitat Turística Destinació Barcelona Biosphere. Les empreses turístiques de la #DestinacióBCNBiosphere ens comprometem amb els valors i compromisos de l’Agenda 2030 per tal de dur a terme una activitat equilibrada i justa amb la ciutat i comarques de Barcelona. El segell Biosphere Sustainable distingeix més de 800 empreses de la ciutat i les comarques de Barcelona, que incorporen nous models de negoci sostenibles i respectuosos. http://turismesostenible.barcelona/