El Compromís per a la Sostenibilitat Turística Barcelona Biosphere reconeix aquells operadors turístics que aposten per una gestió responsable i respectuosa amb el medi ambient, la cultura, les condicions laborals, l’equitat de gènere i el retorn social i econòmic.

El segell Biosphere Sustainable Lifestyle distingeix més de 800 empreses de la ciutat i les comarques de Barcelona, que incorporen nous models de negoci sostenibles i respectuosos. Més de 800 empreses, alineades amb els disset Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de les Nacions Unides, som distingides per la nostra contribució a un model de turisme més sostenible.
La Destinació Barcelona, de la qual en formem part, ha rebut la Certificació Platinum per la seva voluntat de promoure des de les mateixes institucions un turisme respectuós i compromès amb l’entorn.

Les empreses turístiques de la #DestinacióBCNBiosphere ens comprometem amb els valors i compromisos de l’Agenda 2030 per tal de dur a terme una activitat equilibrada i justa amb la ciutat i comarques de Barcelona. Es tracta d’un projecte impulsat per  l’ajuntament de Barcelona, Diputació Provincial de Barcelona, en col·laboració amb la Cambra de comerç de Barcelona i el consorci de Turisme de Barcelona.

Posts relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *