Cap a Mar aposta per un model de turisme diferent del que en els darrers anys hem pogut veure al nostre barri. L’enriquiment personal i satisfacció dels nostres clients en descobrir en primera persona tots els secrets de la vida al mar ens avalen. Les nostres activitats estan pensades per oferir una experiència de qualitat que vetlli per la sostenibilitat en tot moment. A més a més de dur pràctiques específiques en aquest sentit, ens encarreguem de transmetre als nostres visitants els beneficis d’un turisme sostenible per a la ciutat: la conservació del nostre entorn natural és de vital importància per a la supervivència d’activitats mil·lenàries com la pesca.

Per fortuna, el model que nosaltres proposem, on predomina la qualitat de l’experiència i es promou la descentralització dels productes turístics, va guanyant terreny. Creiem fermament que és interessant conèixer altres aspectes d’una ciutat, com ara les seves tradicions i els seus barris, i sens dubte ajuda a mantenir viva la cultura popular.

És per aquest motiu que, a més a més d’oferir activitats vivencials sostenibles, a Cap a Mar es proporciona tota una sèrie d’informació útil per al turista, promovent visites i negocis de proximitat i qualitat que habitualment no entren a les rutes del turisme massiu.

Barcelona+Sostenible

En línia amb aquests objectius, Cap a Mar forma part de Barcelona+Sostenible, una xarxa de més de 1.000 organitzacions compromeses amb la sostenibilitat ambiental, social i econòmica que construeixen col·lectivament una ciutat responsable amb les persones i l’entorn. La xarxa està formada per entitats ciutadanes, organitzacions empresarials i comercials, centres educatius, universitats, col·legis professionals, sindicats i administracions.

Biosphere Committed Entity

A més a més, estem distinguits amb el Compromís Barcelona Biosphere (Biosphere Committed Entity).

Col·laboracions i compromisos

Treballem amb Norai Raval, projecte cultural i responsabilitat social on es treballa per la formació de les persones en el sector de l’Hosteleria i per promocionar la seva inserció laboral, com projecte empresarial social, viable i sostenible.

Col·laborem amb Barceloneta Proa a la Mar que està dintre del Pla Comunitari de la Barcelona i vetlla per l’ocupació del sector marítim de la Barceloneta, dinamitza l’economia local, la millora d’èxit educatiu dins del barri enfortint els vincles comunitaris. Col·laborem també amb Anèl·lides, empresa emprenedora dedicada a transmetre els coneixements de l’entorn marí i promoure la conservació d’aquest, a través de l’educació i la divulgació ambiental marina.

Paguem un impost a la Confraria de Pescadors de Barcelona, de la qual formem part, per tal de que els diners serveixin per realitzar accions socials al barri.

L’import de les sortides dels clients de pesca-turisme són dedicats íntegrament als mariners pescadors dels nostres vaixells així es cobreix la part de pesca que no s’hauria pescat aquell dia.

A Cap a Mar apostem pel transport públic i la mobilitat sostenible, així que sempre recomanem que els nostres visitants arribin fins al moll a través del servei Bicing, la línia 4 de metro a la parada Barceloneta o els autobusos V15, V19, D20 o 59.

Posts relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *