Cap a Mar aposta per un model de turisme diferent del que en els darrers anys hem pogut veure al nostre barri. L’enriquiment personal i satisfacció dels nostres clients en descobrir en primera persona tots els secrets de la vida al mar ens avalen. Les nostres activitats estan pensades per oferir una experiència de qualitat que vetlli per la sostenibilitat en tot moment. A més a més de dur pràctiques específiques en aquest sentit, ens encarreguem de transmetre als nostres visitants els beneficis d’un turisme sostenible per a la ciutat: la conservació del nostre entorn natural és de vital importància per a la supervivència d’activitats mil·lenàries com la pesca.

Per fortuna, el model que nosaltres proposem, on predomina la qualitat de l’experiència i es promou la descentralització dels productes turístics, va guanyant terreny. Creiem fermament que és interessant conèixer altres aspectes d’una ciutat, com ara les seves tradicions i els seus barris, i sens dubte ajuda a mantenir viva la cultura popular.

És per aquest motiu que, a més a més d’oferir activitats vivencials sostenibles, a Cap a Mar es proporciona tota una sèrie d’informació útil per al turista, promovent visites i negocis de proximitat i qualitat que habitualment no entren a les rutes del turisme massiu.

Posts relacionats

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *